Viser alle 24 resultater

junior fyrværkeri

Se Junior fyrværkeri og klassiske familiepakker til børn og unge. Fyrværkeributikken har sjove fyrværkeri mix pakker, knaldperler til en lang og festlig nytårsaften med spændende junior-krudt med mindre effekter og kaliber. Find alt i nytårsfyrværkeri og billige outlet-tilbud.


Junior fyrværkeri - hvad er reglerne?

Selvom junior fyrværkeri og børne-sortimenter ikke er i samme kategori som batterier, er det forældrenes ansvar at børn og unge omgås fyrværkeri fornuftigt og har styr på sikkerheden. Nytår er en festlig og sjov aften hvis man går ansvarsfuldt ind i det nye år. Nedenfor kan du se de typiske spørgsmål vi får, på vores salgssteder op til nytår, omkring fyrværkeri til børn og unge.

Må børn og unge fyre af alene?

Der er ikke nogle regler om hvor gammel man skal være for at afskyde fyrværkeri. Men der er grænser for hvor gammel man skal være for at købe nytårsfyrværkeri. For fyrværkeri med lunter skal man være 18 år og for fyrværkeri uden lunter skal man være 15 år. Det er dog altid op til forældrene at vurderer og til at sætte rammerne for årets sidste aften. Vi anbefaler altid at:

  • Børn og unge lære at vise hensyn til mennesker og dyr
  • Altid overholde afstandskrav og respektere fyrværkeri
  • Forældre grundigt forklarer at man aldrig går tilbage til en fuser - heller ikke dagen efter
  • Bruger sikkerhedsbriller - også når de ikke skyder af
  • Forældre og børn bruger deres sunde fornuft
  • Holder afstand til andre der affyrer fyrværkeri

Afstand og tidspunkter for afskydning af junior sortimenter

Vi høre ofte spørgsmål omkring afstand og juniorfyrværkeri. Her skal man altid læse på bagsiden af den enkelte artikel eller pakken. Foruden afstanden til publikum skal man også holde afstand til bygninger og vinduer.

Dansk fyrværkeri er CE-godkendt og kontrolleret

Fyrværkeributikkens koncept er, at vi sælger fyrværkeri vi gerne selv vil se. Dette gælder også børnesortimenterne. Selvom børn og unges smag i fyrværkeri ofte er anderledes end hos voksne har vi alligevel testet alle artiklerne. Sikkerheden og kvaliteten bliver også kontrolleret og godkendt af akkrediterede testcentre og af myndighederne. Alt vores fyrværkeri er CE godkendt - dette gælder også børnesortimenter. Find alle vores junior sortimenterne til et festligt nytår på vores salgssteder og fyrvaerkeributikken.dk