Engrossalg og import af fyrværkeri – Køb fyrværkeri og tilbehør til videresalg som forhandler

Foruden egne salgssteder importerer Fyrvaerkeributikken også fyrværkeri som sælges engros / til andre forhandlere af fyrværkeri. Fyrværkeributikken har importere og forhandlet fyrværkeri siden 2010 og har et meget godt netværk blandt importører og producenter.

Fyrvaerkeributikken har distribution på en række af Europas førende fyrværkeriproducenter i Danmark & Skandinavien. Herudover producerer vi selv en række artikler. 

Sælger du fyrværkeri eller overvejer du at sælge fyrværkeri, og er du interesseret i at høre nærmere, så kontakt os.

Vi har lagerfaciliteter flere steder i landet.

Vi importerer og sælger fyrværkeri samt fra følgende producenter

JORGE Fajerwerki – En af de gode Europæiske producenter kendt for professionelt fyrværkeri i høj kvalitet. Jorge laver også fremragende konsumentfyrværkeri.

Fyrværkeributikken har importeret og forhandlet Jorge fyrværkeri siden 2013

LESLI Vuurwerk – Hollands største & Europas tredje største fyrværkeriimportør. Lesli Vuurwerk importerer hvert år over 600 stykker 40 fods containers til Europa.

Fyrværkeributikken har samarbejdet med Lesli Vuurwerk & Lesli Silversauber siden 2011

Klasek – Den største importør af fyrværkei i Tjekkiet og en af de større spiller på det europæiske marked for fyrværkeri og kend for ekstrem høj kvalitet.

Fyrværkeributikken har eksklusiv distribution af Klasek fyrværkeri i Danmark. Fyrværkeributikken har samarbejdet med Klasek siden 2015

Chilli Fireworks – En af Kinas store fyrværkerifabrikker og med mere end 50 års produktionserfaring. Primærer kompetence er batterier.

Fyrværkeributikken har samarbejdet med Chili siden 2013

Zena – Belgisk / Hollandsk kvalitetsfyrværkeri der ofte introducer nye effekter og farver.  

Vuurwerktotal / Volt – fyrværkeri i høj kvalitet med hurtigt tempo fra Holland. Fyrværkeributikken har importeret og forhandlet Volt / Vuurwerktotal engros siden 2017