Engrossalg og import af fyrværkeri – Køb fyrværkeri og tilbehør til videresalg som forhandler hos fyrværkeri leverandøren.

Foruden egne salgssteder producere, importerer og leverer Fyrværkeributikken også fyrværkeri som sælges engros / til andre forhandlere af fyrværkeri.

Fyrværkeributikken har produceret, importeret og forhandlet fyrværkeri siden 2010 og har et meget godt netværk blandt importører, leverandører og producenter.

Fyrvaerkeributikken har distribution på en række af Europas førende fyrværkeriproducenter i Danmark & Skandinavien. Herudover producerer vi selv en række artikler. 

Sælger du fyrværkeri eller overvejer du at sælge fyrværkeri og er du interesseret i at høre nærmere, så kontakt os. Se oplysninger i bunden af siden.

Vi har lagerfaciliteter flere steder i landet.

Vi importerer og sælger fyrværkeri fra følgende producenter

Vuurwerktotal / Volt

Fyrværkeri i høj kvalitet med hurtigt tempo fra Holland. Fyrværkeributikken har importeret og forhandlet Volt / Vuurwerktotal engros siden 2017.

KLASEK PYROTECHNICS

Den største importør af fyrværkeri i Tjekkiet og en af de større spiller på det europæiske marked for fyrværkeri og kend for ekstrem høj kvalitet.

Fyrværkeributikken har eksklusiv distribution af Klasek fyrværkeri i Danmark. Fyrværkeributikken har samarbejdet med Klasek siden 2015.

RIAKEO FIREWORKS

Riakeo fyrværkeri er god kvalitet og effekter. Nyt mærke i Europa.

LESLI Vuurwerk

Hollands største & Europas tredje største fyrværkeriimportør. Lesli Vuurwerk importerer hvert år over 750 stykker 40 fods containers til Europa. Fyrværkeributikken har samarbejde med Lesli siden 2011.

Skypainter Fireworks

Nyt brand med klassiske effekter og farver i bedste kvalitet.

Titanium X

Kvalitetsfyrværkeri der ofte introducer nye effekter og farver.  

Only the best og blandt det bedste i Europa.

Chilli Fireworks

En af Kinas store fyrværkerifabrikker og med mere end 50 års produktionserfaring. Primærer kompetence er batterier.

Fyrværkeributikken har samarbejdet med Chili siden 2013

JORGE Fajerwerki

En af de gode Europæiske producenter kendt for professionelt fyrværkeri i høj kvalitet. Jorge laver også fremragende konsumentfyrværkeri.

Engrossalg af fyrværkeri / erhverv

Kontakt vedrørende engrossalg af fyrværkeri og erhvervssalg

info@fyrvaerkeributikken.dk eller tlf: 51500684