Om Fyrværkeributikken

Fyrværkeributikken har solgt fyrværkeri siden 2008 og har siden 2010 haft tilladelse til, at importerer konsument fyrværkeri til det danske marked. Siden da har vi skabt et solidt netværk til Kinesiske og Europæiske fyrværkeriproducenter og importører.

Vi importer, blandt andet, konsumentfyrværkeri fra følgende producenter: 

LESLI Vuurwerk – Hollands største & Europas 3. største fyrværkeriimportør. Lesli Vuurwerk begyndte, at producere fyrværkeri i 1965. I 1983 begyndte Lesli Vuurwerk, som det første firma i Europa, at importerede fyrværkeri direkte fra Kina.

Lesli Vuurwerk og tilknyttede selskaber importerer hvert år over 800 stykker 40 fods HQ containers med fyrværkeri fra Kina til Europa.

Fyrværkeributikken har samarbejdet med Lesli Vuurwerk & Lesli Silversauber siden 2011

Vuurwerktotaal / Volt – Et hollandsk nichebrand der har specialiseret sig i tempo, interessante effekter og opskudsserier – Alt er i højeste kvalitet. 

Klasek – Tjekkiets største fyrværkeriproducent indenfor både konsum og professionelt fyrværkeri. Kendt for fyrværkeri i absolut højeste klasse og med mottoet: “Vi sælger ikke tomme kasser”. Fyrværkeri er en lang tradition i Tjekkiet og forbrugerne er vant til store effekter i rigtig god kvalitet. Det afspejler sig, i høj grad, også på Klaseks produkter.

Fyrværkeributikken har importeret og forhandlet Klasek siden 2015.

Riakeo – Højeste kvalitet og bedste effekter. Det bliver ikke bedre. interessante effekter i højeste kvalitet. Kan konkurrere med det allerbedste fyrværkeri i Europa og et prestigeprojekt for importørkredsen. 

Sky painter – klassiske effekter og godt fyrværkeri.

JORGE Fajerwerki – En af de gode Europæiske producenter og kendt for konsument og professionelt fyrværkeri i topklasse.

Fyrværkeributikken har importeret og forhandlet Jorge fyrværkeri siden 2013

På vores egne salgssteder sælger vi, foruden Jorge Fyrværkeri, Lesli, Zena, Klasek, Vuurwerktotal også Riakeo MM.

Herudover importere vi, hvert år, mindre kvantiteter fra andre Europæiske og Kinesiske topproducenter.

Sikkerhed og kontrol

Kvalitetskontrollen af vores fyrværkeri udføres af certificerede laboratorier som BAM Deutschland AG og TÜV Rheinland – foruden de obligatoriske kontroller af Sikkerhedsstyrelsen og andre nationale europæiske myndigheder for forbrugersikkerhed.

Fyrværkeributikken er certificeret med kvalitetsikringsmodul E og har importtilladelse til konsumentfyrværkeri (udset af Sikkerhedsstyrelsen / Erhvervsministeriet som har ansvaret for teknisk sikkerhed i Danmark).

Vi har vores egne lagerfaciliteter i Danmark og Tyskland.

Om Fyrværkeributikken

Vi startede med at købe fyrværkeri fra Fyrværkerieksperten og lavede et stort fyrværkeri-outlet på Østerbro Stadion – Midt i København.

Året efter begyndte vi at importerer vores egne artikler.

Andre fyrværkeriforhandlere begyndte også, at henvende sig og vi solgte til kunder i Nordsjælland, Valby, Roskilde og på Fyn og i Jylland.

Det viste sig hurtigt, at egen import af krudt gjorde det let, at kombinerer kvalitet og et stort udvalg med yderst rimelige priser.

Idag sælges vores produkter på 10 salgssteder og kan igen, til nytåret 2023/ 2024 – byde velkommen til det bedste og bredeste udvalg af fyrværkeri i bedste kvalitet til super priser og med udlevering straks + kyndig rådgivning.. Du finder også vores store outletsalg med billigt fyrværkeri.

Engrossalg af fyrværkeri / erhverv

Videresalg eller erhverv

Gå til engros ⇒

Kontakt

Info@fyrvaerkeributikken.dk
51500684

Fyrværkeributikken.dk

NFC ApS
Kalkbrænderiløbskaj 8
2100 København Ø
Cvr.: 33147139

Info@fyrvaerkeributikken.dk
25474363