Om fyrværkeributikken

Fyrværkeributikken har solgt fyrværkeri siden 2008 og har siden 2010 haft tilladelse til, at importerer konsumentfyrværkeri til det danske marked. 

I 2010 blev det muligt at markedsføre CE mærket pyrotekniske artikler. Siden da har vi skabt et solidt netværk til Kinesiske og Europæiske fyrværkeriproducenter og importører.

Vi importer, blandt andet, konsumentfyrværkeri fra følgende producenter: 

JORGE Fajerwerki – En af de allerbedste Europæiske producenter og kendt for konsument og professionelt fyrværkeri i absolut topklasse.

Fyrværkeributikken har importeret og forhandlet Jorge fyrværkeri siden 2013

LESLI Vuurwerk – Hollands største & Europas 3. største fyrværkeriimportør. Lesli Vuurwerk begyndte, at producere fyrværkeri i 1965. I 1983 begyndte Lesli Vuurwerk, som det første firma i Europa, at importerede fyrværkeri direkte fra Kina.

Lesli Vuurwerk og tilknyttede selskaber importerer hvert år over 600 stykker 40 fods HQ containers med fyrværkeri fra Kina til Europa.

Fyrværkeributikken samarbejdet med Lesli Vuurwerk & Lesli Silversauber siden 2011

Chilli Fireworks – En af Kinas store fyrværkerifabrikker og med mere end 50 års produktionserfaring. Primærer kompetence er batterier.

Fyrværkeributikken samarbejdet med Chili siden 2013

Herudover importere vi, hvert år, mindre kvantiteter fra andre Europæiske og Kinesiske Topproducenter.

På vores egne salgssteder sælger vi, foruden Jorge Fyrværkeri, Lesli, Zena, Klasek mv, også fyrværkeri fra Fyrværkerieksperten / Royal Fireworks 

Sikkerhed og kontrol

Kvalitetskontrollen af vores fyrværkeri udføres af TÜV Reihnland & BAM Deutschland AG – foruden de obligatoriske kontroller af Sikkerhedsstyrelsen og andre nationale europæiske myndigheder for forbrugersikkerhed.

Fyrværkeributikken er certificeret med kvalitetsikringsmodul E og har importtilladelse til konsumentfyrværkeri (udset af Sikkerhedsstyrelsen / Erhvervsministeriet som har ansvaret for teknisk sikkerhed i Danmark).

Vi har vores egne lagerfaciliteter i Danmark og Tyskland.

Om Fyrværkeributikken

Vi startede med at købe fyrværkeri fra Fyrværkerieksperten og lavede et stort fyrværkeri-outlet på Østerbro Stadion – Midt i København.

Året efter begyndte vi at importerer vores egne artikler.

Andre fyrværkeriforhandlerer begyndte også at henvende sig og vi solgte til kunder i Nordsjælland, Valby, Roskilde og på Fyn og i Jylland.

Det viste sig hurtigt, at egen import af krudt gjorde det let, at kombinerer kvalitet og et stort udvalg med yderst rimelige priser.

Idag sælges vores produkter på 10 salgssteder og kan, igen til nytåret 2018 / 2019, kan vi byde velkommen til det bedste og bredeste udvalg af fyrværkeri i bedste kvalitet til super priser og med udlevering straks + kyndig rådgivning.. Du finder også vores STORE Outletsalg med billigt fyrværkeri.