Handelsbetingelser

Nedenfor finder du svar på de mest almindelige spørgsmål ved online køb på fyrværkeributikken.dk
 
Finder du ikke svaret på dit spørgsmål om levering, salg mv. er du meget velkommen til at kontakte os.
 
Kontaktoplysninger
 
NFC ApS
H.C.Ørstedsvej 50 C
1879 Frederiksberg C
CVR nr.: 33147139
 
 
Nedenfor er følgende punkter gennemgået
 
1). Generelt
2). Bestilling
3.) Priser, særlige tilbud og køb
4). Afhentning / Click & collect
5). Forbehold for salg

6). Betaling
7). Sikkerhed ved betaling
8). Reklamation
9). Levering

10). Leveringstid
11). Leveringsomkostninger
12). Modtagelse af produkterne
13). Forgæves levering

14). Returret og returnering
15). Værneting
 
1B – 20B). B2B salg / Erhvervskøb
———————————————
1). Generelt
Når du bestiller nytårsfyrværkeri, nytårspynt og tilbehør på fyrværkeributikken.dk accepterer du samtidig vores handelsbetingelser. Disse kan du finde på denne side. Herudover gælder Dansk lov om køb og aftale, herunder reglerne om forbrugerkøb.
 
Alle priser er inklusiv moms. Bemærk det er dit eget ansvar, at fyrværkeriet opbevares og anvendes efter lovens forskrifter. Aldersgrænsen for salg på hjemmesiden er minimum 15 år for helårsfyrværkeri og minimum 18 år for nytårsfyrværkeri. Efter køb fremsendes alene en oversigt over bestillinger. Denne er ikke en bekræftelse på handlen. Bekræftelsen følger separat når ordren ekspederes. Denne fremsendes på email. I de tilfælde, hvor ordremængden ikke accepteres, vil kunden blive kontaktet hurtigst muligt. Information om gældende love på området kan b.la. findes på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside, se link til sik.dk Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer og leveringssvigt. Erstatningsvarer med andet omslag i samme eller bedre kvalitet kan forekomme. Ligeledes kan mindre ændringer i sortimenterne kan forekomme.Der tages forbehold for udsolgte varer og ufremkommeligt vejr, ligesom der kan forekomme længere leveringstid i perioder.
 
2). Bestilling
Du kan købe direkte på salgsstederne uden at bestille på forhånd, du kan også vælge at forudbestiller og betale samt afhente på et salgssted. I udvalgte postnumre tilbydes levering af udvalgte varer. Se her venligst afsnit 9.
 
Aldersgrænsen for køb af produkter på siden er minimum 18 år for nytårsfyrværkeri (helårsfyrværkeri er minimum 15 år) og gyldigt Billed-id, som pas eller kørekort, bliver bedt fremvist ved afhentning eller modtagelse af varen. Såfremt id ikke kan fremvises eller aldersgrænsen for salg ikke er opfyldt afvises udleveringen og eventuel betaling tilbageføres. Efter køb fremsendes en oversigt over bestillinger på email. Denne er ikke en bekræftelse på handlen. Bekræftelsen følger separat når ordren ekspederes. Denne fremsendes ligeledes på email. I de tilfælde, hvor ordremængden ikke accepteres, vil kunden blive kontaktet hurtigst muligt.
 
3.) Priser, særlige tilbud og køb
Alle priser er i angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. 25% moms, men eks. eventuel transport. Se venligst punkt 9. Fyrværkeributikken.dk forbeholder sig ret til at begrænse antal købte enheder pr. kunde. Priserne er gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Outletprodukter kan ikke købes online. Leveringsomkostningerne udgør 300 kr. og er inklusiv moms. Ved køb over 2000 er der fri levering i udvalgte postnumre. For yderligere information om levering. Se venligst punkt 9.
 
4). Afhentning / click & collect
Du kan vælger at afhente dine produkter på de angivne steder under fanebladet ”salgssteder”. Når du bestiller produkter til afhentning skal du angive dato og det sted du ønsker at hente dine produkter.
 
Bemærk at du bliver bedt om at fremvise gyldigt foto id ved afhentning og at personen, der har foretaget bestillingen på hjemmesiden skal være tilstede ved afhentning.
 
Produkter, der er bestilt til afhentning, kan hentes mellem 11:00-21:00 / 27-29. december. På Østerbro Stadion kan bestillinger afhentes fra 19. December til 23. December mellem klokken 10:00 – 20:00 og igen 27-29. December 2022 11:00-21:00.
 
Bestiller du senest klokken 12:00 kan du afhente dit produkt samme dag.
 
Du kan bestille til afhentning til og med 28. December kl 21:00 til afhentning d. 29. December i tidsrummet kl 16:00-21:00.
 
Du kan købe direkte på salgsstederne helt frem til den 31. december kl 16:30 uden at forudbestille.
 
5). Forbehold for salg

Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, afgiftsændringer, leveringsforsinkelser og leveringssvigt. Erstatningsvarer med andet omslag i samme eller bedre kvalitet kan forekomme. Ligeledes kan mindre ændringer i sortimenterne forekomme. Der tages forbehold for udsolgte varer og ufremkommeligt vejr / force major, ligesom der kan forekomme længere leveringstid i perioder.
 
6). Betaling
Der kan betales kontant og med følgende betalingskort: Dankort, VISA og VISA/Dankort, MasterCard, Maestro og Visa Elektron. Der tillægges et mindre kortgebyr og afhænger af valg af betalingskort eksempelvis hvis der betales med et betalingskort, der er udstedt af en bank eller en betalingskortordning, der er beliggende uden for EU eller hvis der betaler med et firmakort. Gebyret afhænger af købsbeløbet. Kortgebyret fremgår af betalingssiden.
 
Kreditkortbetaling bliver trukket på din konto, når ordren er ekspederet og varerne er sendt til levering.
 
På fysiske salgssteder kan du, foruden betaling med de nævnte kort, også betale kontant – dog maksimalt op til 500 kroner.
 
7). Sikkerhed ved betaling
Ved betaling med kreditkort vil overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købs beløb ske i krypteret form. Herudover anvendes 3D-Secure hvor en engangskode, som kortholder får tilsendt via SMS, skal bruges til at gennemføre købet. Dit pengeinstitut tilknytter et mobilnummer til kortet ved oprettelse.
 
Dette sker med Bambora / Worldonline og via en Nets godkendt og PCI-certificeret betalingsløsning. Bambora / Worldonline betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen med Nets og Bambora / Worldonline (en af nordens største indløser af betalingskort). Ligeledes benyttes SSL-kryptering i kommunikationen mellem kunderne og serveren, hvor Bambora / Worldonline er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om kundernes kreditkort. Bambora / Worldonline er fuldt PCI-certificeret. Formålet med PCI-standarden er at have en fælles, international standard for, hvordan kreditkortdata skal håndteres. Standarden definerer en række krav til opbevaring, transmission og håndtering af kortdata – og til hvordan det skal kontrolleres, at kravene bliver overholdt.Der kan aldrig blive trukket mere end det beløb, du har accepteret ved din bestilling.
 
Retsligt er du stillet således, at du kan få penge tilbage hvis:
 • Varen ikke leveres
 • Du benytter dig af din fortrydelsesret – se venligst afsnit 14 nedenfor.

Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb behandles ihh. til gældende dansk ret. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder e-mail og varedata, som vedrører dig. Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og bliver ikke videregivet til tredjepart. Se evt. fyrværkeributikkens cookie politik her.

8). Reklamation

Du har 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen, dog skal du reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret en mangel. Hvis du ønsker at benytte din ret til reklamation, bedes du altid oplyse ordrenummer, produkttype og en kort beskrivelse af fejlen.
 
9). Levering

Det er muligt at bestille levering til følgende postnumre i Danmark:

1000 til 2991 & 4000 til 4200,

Du får adgang levering ved at indtaste dit postnummer under checkout i kurven eller under indtastning af kundeinformation i kassen. Er postnummeret omfattet af af leveringszonen vil du kunne vælge levering

Produkter der ikke er omfattet af kategorien “Fyrværkeri til levering” vil ikke blive leveret. Hvis du har tilføjet produkter vi ikke kan levere bliver du kontaktet.

Vi leverer ikke i andre postnumre end ovenstående (Og kun til brofaste øer og lokationer). Vi leverer ikke til Grønland eller Færøerne. Fyrværkeri transporteres i henhold til den Europæisk Konvention om International Transport af Farligt Gods (ADR Konventionen) Europæisk Konvention om International Transport af Farligt Gods.

Det er et krav, at køber er til stede på leveringstidspunktet. I henhold til lovgivningen kan fyrværkeri kun udleveres til personer over 18 år. Gyldigt billed-ID, som pas eller kørekort, skal kunne fremvises. Ved ordrer, der leveres vil levering være en hoveddørslevering, hvor varerne overdrages til dig ved din hoveddør (uanset etage). Det er muligt at få leveret varerne til fakturaadressen.

10). Leveringstid
Efter ordren er modtaget bliver du telefonisk kontaktet med henblik på at aftale leveringen. Vi leverer indenfor 1-4 hverdage – se tider og dater nedenfor.
 
Bemærk: Der leveres ikke varer den 30 samt 31. december.
 
Sidste frist til bestilling af leveringsfyrværkeri er 28 december kl 13:00 – Dette fyrværkeri leveres den 29. december 2022.

Leveringstider og datoer:

 • Ordrer modtaget 18-24. december ekspederes løbende og senest d. 27 december.
 • Bestillinger modtaget 25. og 26. december leveres d. 28. december og bestillinger modtaget den 27. og 28. december (inden 12:00) leveres den 29. december.
 • Sidste frist til bestilling af fyrværkeri til levering er 28. december kl 12:00 – Dette fyrværkeri leveres den 29. december 2021.

(Bemærk at salgsstederne er åbne til og med kl 16:30 den 31. december og at du kan købe direkte på salgsstederne uden forudbestilling)

Du får en påmindelse og et tidsinterval for din levering på dagen eller dagen før den forestående levering. Påmindelsen kommer på mail eller SMS.

Du får et opkald fra den chauffør, der leverer din bestilling, cirka 8-12 timer før bestillingen ankommer.

Mulige tidspunkter for levering:
 • Formiddag inden kl. 13
 • Eftermiddag ml. kl. 13 til 17
 • Aften efter kl. 17
11). Modtagelse af produkterne ved levering
Grundet lovkrav skal du selv være til stede ved levering af fyrværkeri og id skal fremvises. Fyrværkeri må ikke ikke stilles ved hoveddøren eller leveres hos andre, eksempelvis naboer.
 
Ved modtages dine produkter, skal du kontrollere leveringen for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekter, skal du kvittere på fragtbrevet – med forbehold for eventuelle skader på indhold. Alle transportskader skal meddelelses straks. Senest indenfor 3 hverdage. Hvis du ikke ønsker at modtage varen skal du kontakte kundeservice på mail og meddele at du ikke ønsker at modtage varen samt årsagen.
 
12). Leveringsomkostninger
Ved køb over kr. 2000,00 kr. er leveringen gratis til de nævnte postnumre. Levering koster 300 kroner ved køb under 2000,00 kr.
 
13). Forgæves levering
 og returnering
Ved forgæves forsøg på levering samt annullering af ordren på eller senere end leveringstidspunktet pålægges et gebyr svarende til håndteringsomkostningerne. Ved senere levering pålægges et gebyr på Kr. 300 pr. Leveringsforsøg.
 
Herudover gælder følgende termer:
 • Returnering af fyrværkeri koster 850 kroner.
 • Afhentning af varerne sker først, når betaling for afhentning er gennemført
 • Varerne skal returneres i ubrudt emballage.
14). Returret og returnering
Ved onlinekøb er returretten 14 dage fra leveringstidspunktet. Du får tilbagebetale hele det beløb, inklusiv evt. forsendelsesomkostninger til levering. Som kunde hæfter du selv for omkostningerne ved returnering af varen. Fyrværkeributikken kan hjælpe med at arrangerer returnering. Omkostningen til returnering af fyrværkeri koster 850 kroner. Afhentning af varerne sker først, når betaling for afhentning er gennemført. Varerne skal returneres i ubrudt emballage.
 
Fyrværkeri skal transporteres i henhold til den Europæisk Konvention om International Transport af Farligt Gods (ADR Konventionen) Europæisk Konvention om International Transport af Farligt Gods. Som kunde skal du søger for at overholde ADR konventionens regler. Blandt andet skal der dokumenteres en sikkerhedsrådgiver i forbindelse med transport af farlig gods. Alle returforsendelser skal overholde, den til enhver tid gældende returprocedure, som udleveres efter anmodning.Ved returnering skal varen være i samme stand som ved modtagelsen. Varen skal returneres i original og intakt emballage. Hvis emballagen mangler kan varen ikke transporteres. Varerne må ikke have været taget i brug. Bemærk: fyrværkeri skal transporteres på særlige vilkår. Det er ulovligt og farligt, at tilbagesende fyrværkeri som almindelige forsendelse. Returneringen skal ske til: Kalkbrænderiløbskaj 8, 2100 København Ø og kan kun ske efter foregående aftale.
 
15). Værneting
Købs og leveringsbetingelser er underkastet dansk ret og enhver tvist mellem køberen og sælger der ikke kan løses i mindelighed, i anledning af køberens køb skal afgøres ved retten i København.
—————————————————
Erhvervssalg
 
1B). B2B salg / Erhvervskøb
Ønsker du at købe produkter med henblik på videresalg – Klik her for mere information om engrossalg.
 
2B). Generelt om erhvervskøb
Medmindre andet er skrifteligt aftalt gælder disse almindelige salgs og leveringsbetingelser (herefter betingelser) for NFC ApS, H.C. Ørstedsvej 50C, 1879 Frederiksberg C (herefter sælger) vedrørende leverancer til køber. Købers generelle indkøbsbetingelser, uanset om disse er en bestanddel af købers salgsdokument, kommer ikke i betragtning. Dette gælder uanset, hvornår disse måtte fremkomme.
 
For erhvervssalg gælder sælgers almindelige salgs og leveringsbetingelser for engros.
Disse betingelser udleveres ved henvendelse.
 
3B). Returret
Returret skal aftales skriftligt på forhånd. Alle returforsendelser skal overholde, den til enhver tid gældende returprocedure, som udleveres efter anmodning.
 
4B). Erstatninger af produkter
NFC forbeholder sig retten til, at erstatte bestilte varer, med en anden vare, af samme kvalitet og prisniveau, som ordreafgiveren havde bestilt. Erstatning kan finde stedved, manglende levering fra NFCs leverandør, myndighedernes salgsforbud af pågældende vare, eller oversalg på grund af flere kunders samtidige ordreafgivelse.
 
5B). Leveringstid
Leveringstid er fastsat af sælger og efter bedste skøn i overensstemmelse med de forhold, der forelå ved tilbuddets fremsættelse og/eller aftalens indgåelse. Med mindre andet er skriftelig aftalt, betragtes en udskydning af leveringstiden med 5 arbejdsdage i enhver henseende som rettidig levering, således at køber ikke af denne årsag kan udøve nogle beføjelser overfor sælger. Sælger skal uden ugrundet ophold meddele køber om ændringer i leveringstiden.
 
6B). Reklamation og mangler
Ved levering skal køber straks, og senest inden 2 dage fra varens modtagelse, foretage en sådan undersøgelse af det solgte. Hvis køber vil påberåbe sig en mangel, skal køber straks efter mangler er eller burde være opdaget give sælger meddelelse herom med angivelse af, hvori manglen består. Såfremt køber har eller burde have opdaget manglen og køber ikke reklamerer som anført, kan køber ikke senere gøre manglen gældende. Sælger vælger hvordan eventuelle mangler ved det solgte bliver afhjulpet. Herunder omleveret eller købssummen for det solgte vil blive krediteret køber. Har køber ikke indenfor 5 dage efter leveringsdatoen påberåbt sig en mangel overfor sælger, kan køber ikke senere gøre den gældende. Forandring af eller indgreb i det solgte uden sælgers samtykke fratager sælger for ethvert ansvar og enhver forpligtigelse. Der ydes ikke nogle former for garanti på købte vare eller leverede ydelser.
 
7B). Priser ved B2B
Forbehold for udsolgte produkter, forkerte priser, tryk og tastefejl. Uanset om det fremgår direkte af hjemmesiden eller ej, er nogle priser “tilbudspriser”. Disse priser er alene rettet mod slutbrugeren og fyrværkeributikken forbeholder sig retten, til at begrænse antallet af købte enheder til den angivne pris. Som udgangspunkt er der ikke begrænsning i mængden, men alene mængden, der kan købes til den givne pris. Dog så længe lager haves.
 
Betalingsbetingelserne ved erhvervskøb er forudbetaling. Med mindre andet er aftalt skrifteligt. Ved forsinket betaling beregnes en Morarente på 2% pr påbegyndt måned fra forfaldsdatoen. Manglende overholdelse af sælgers betalingsvilkår anses som væsentlig misligholdelse, der berettiger sælger til at stanse yderligere leverancer samt at kræve ethvert tilgodehavende, forfaldent som uforfaldent, indbetalt straks. For hver udsendt rykkerskrivelse opkræves et rykkergebyr på kr. 200.00 inkl. Moms.
 
8B). Produktinformation og ændringer
Oplysninger i produktinformation er kun bindende i det omfang, der udtrykkeligt af sælger skrifteligt henvises hertil. Sælger forbeholder sig ret til uden varsel, at fortage ændringer i alle produktspecifikationer, hvis dette kan ske uden væsentlig ulempe for køber. Tegninger, specifikationer mm som er udleveret før eller under aftalens indgåelse, forbliver sælgers ejendom og må ikke videregives uden sælgers skriftelige samtykke
 
9B). Forbehold for videresalg
Fyrværkeributikken.dk er ikke ansvarlig for eventuelle købers salg til tredjemand.
 
10B). Ansvarsbegrænsning ved B2B
Et erstatningskrav overfor sælger kan ikke overstige fakturabeløbet for den solgte genstand.
 
11B). Ejendomsforbehold ved B2B
Sælger forbeholder sig, med de begrænsninger der følger af ufravigelige retsregler, ejendomsretten til det solgte, indtil hele købssummen og med salgsgenstandens levering, forsendelse og forsikring påløbende omkostninger, som afholdes af sælger på købers vegne, er betalt af køber, eller der er stillet den aftalte sikkerhed, og indtil dette sker er køber ikke berettiget til at videresælge salgsgenstanden eller i øvrigt råde over varen på en måde, som strider mod sælgers ejendomsforbehold.Er køber ikke i stand til, at indfri sine forpligtigelser rettidigt bortfalder købers ret til tidligere betalte delbetalinger. Ydermere kan sælger holde køber ansvarlig for eventuelle omkostninger forbundet med købers manglende betaling.Ved omdannelse eller bearbejdelse af salgsgenstanden, uden denne dog mister sit særpræg eller identitet, opretholdes ejendomsforbeholdet, således at det omfatter den omdannede eller bearbejdet genstand for den værdi, salgsgenstanden repræsenterede uden omdannelse eller bearbejdelse. Når køber har betalt eller stillet aftalt sikkerhed for alle skyldige beløb, og ejendomsretten til salgsgenstanden er overgået til køber, skal sælger efter påkrav fra købe
 
12B). Tilbud
Sælgers skriftelige tilbud, der ikke angiver en acceptfrist, bortfalder hvis overensstemmende accept ikke kommer frem til sælger inden 14dage fra tilbuddets datering. Mundtlige tilbud skal accepteres straks. Sælgers tilbud afgives med forbehold for mellemsalg.
 
13B). Prisændringer
Alle priser er i danske kroner ekskl. Moms. Såfremt priserne for den tilbudte eller aftalte leverance ændres som følge ad ændringer i indkøbspriser, råvarepriser, valutakurs, fragt, told, skatter, afgifter o.l. er sælger berettiget til at ændre de over for køber tilbudte og/eller aftalte priser.
 
Omfatter leverancen af en af sælgers benyttede prisliste, fastsættes prisen for leverancen på grundlag af den prisliste, som er gældende på leveringstidspunktet.
 
14B). Produktinformation og ændringer
Oplysninger i produktinformation er kun bindende i det omfang, der udtrykkeligt af sælger skrifteligt henvises hertil. Sælger forbeholder sig ret til uden varsel, at fortage ændringer i alle produktspecifikekautioner, hvis dette kan ske uden væsentlig ulempe for køber. Tegninger, specifi kautioner som er er udleveret før eller under aftalens indgåelse, forbliver sælgers ejendom og må ikke videregives uden sælgers skriftelige samtykke.
 
15B). Returvarer
Der kan ikke returneres vare uden skriftelig aftale med sælger. Alle returforsendelser skal overholde, den til enhver tid gældende returprocedure, som udleveres efter anmodning.
 
16B). Erstatning af bestilt varer og produkter
NFC forbeholder sig retten til, at erstatte bestilte varer, med en anden vare, af samme kvalitet og prisniveau, som ordreafgiveren havde bestilt. Erstatning kan finde stedved, manglende levering fra NFCs leverandør, myndighedernes salgsforbud af pågældende vare, eller oversalg på grund af flere kunders samtidige ordreafgivelse.
 
17B). Leveringstid
Leveringstid er fastsat af sælger og efter bedste skøn i overensstemmelse med de forhold, der forelå ved tilbuddets fremsættelse og/eller aftalens indgåelse. Med mindre andet er skriftelig aftalt, betragtes en udskydning af leveringstiden med 5 arbejdsdage i enhver henseende som rettidig levering, således at køber ikke af denne årsag kan udøve nogle beføjelser overfor sælger. Sælger skal uden ugrundet ophold meddele køber om ændringer i leveringstiden.
 
18B). Ansvarsbegrænsning
For krav, der vedrøre sælgers opfyldelse eller manglende opfyldelse af sine forpligtigelser, er køber berettiget til erstatning for direkte tab med følgende begrænsninger: Sælgers erstatningsansvar er begrænset til direkte skader/tab, og er uanset årsag og uanset kravets art begrænset til det beløb, der er faktureret for den ydelse, der forårsager skaden/tabet eller er årsagen til eller direkte forbundet med erstatningskravet. Sælger er under ingen omstændigheder erstatningsansvarlig overfor køber for tabt fortjeneste, tabt besparelse, eller andre indirekte tab eller følgeskader, der skyldes anvendelsen af det solgte eller manglende muligheder for at anvende dette, uanset om sælger er blevet informeret om et sådan kravs mulighed. Sælges en vare eller en tjenesteydelse udenfor Danmark (Nb. Færøerne og Grønland betragtes ikke som Danmark her), fraskriver køber sig enhver erstatningskrav overfor sælger. Sælger NFC vare eller tjenesteydelser udenfor Danmark, accepterer køber af varen eller ydelse at denne er købt som beset og at NFC ikke kan drages til ansvar for evt. Fejl eller mangler ved produktet. Ovenstående gælder også hvis varen eller ydelsen eksportes.
 
19B). Force majeure
Sælger er ikke sædvanligvis erstatningsansvarlig overfor køber for tab, der hidrører fra omstændigheder af udsædvanlig art og som hindre, besværliggøre eller fordyrer aftalens opfyldelse, såfremt disse indtræder efter tilbuddets fremsættelse og ligger uden for sælgers kontrol, herunder: Arbejdskonflikter(strejker og lockouts), brand, krig, oprør, indre uroligheder, vejrlig og naturkatastrofer, valutarestriktioner, offentlig beslaglæggelse, import –eller eksportforbud, afbrydelse af den almindelige samfærdsel, herunder energiforsyning, væsentlig pris-­og/eller afgiftsforhøjelser, valutaudsving, produktions –og leveringsvanskeligheder, der skyldes forhold, der ikke kan bebrejdes sælger samt indtrædelse af force majeure og/eller hard ship hos relevante underleverandører.
 
20B). Tvister, lovvalg og værneting
Tvister mellem parterne, der ikke kan afgøres i mindelighed, skal afgøres ved sø-­‐og handelsretten i København, eller såfremt sø-­og handelsretten ikke har saglig kompetence til at behandle sagen ved en voldgift udpeget af sælger. Eventuelt kan sager, efter aftale parterne imellem, afgøres ved byretten i København
 
Opdateret d. 21. November 2022.