Handelsbetingelser

Nedenfor finder du svar på de mest almindelige spørgsmål ved online køb på fyrværkeributikken.dk
 
Finder du ikke svaret på dit spørgsmål om levering, salg mv. er du meget velkommen til at kontakte os.
 
Kontaktoplysninger
 
NFC ApS
H.C.Ørstedsvej 50 C
1879 Frederiksberg C
CVR nr.: 33147139
 
 
Nedenfor er følgende punkter gennemgået
 
1). Generelt
2). Bestilling
3.) Priser, særlige tilbud og køb
4). Afhentning / Click & collect
5). Forbehold for salg

6). Betaling
7). Sikkerhed ved betaling
8). Reklamation
9). Levering

10). Leveringstid
11). Leveringsomkostninger
12). Modtagelse af produkterne
13). Forgæves levering

14). Returret og returnering
15). Værneting
 
1B – 8B). B2B salg / Erhvervskøb
———————————————
1). Generelt
Når du bestiller nytårsfyrværkeri, nytårspynt og tilbehør på fyrværkeributikken.dk accepterer du samtidig vores handelsbetingelser. Disse kan du finde på denne side. Herudover gælder Dansk lov om køb og aftale, herunder reglerne om forbrugerkøb.
 
Alle priser er inklusiv moms. Bemærk det er dit eget ansvar, at fyrværkeriet opbevares og anvendes efter lovens forskrifter. Aldersgrænsen for køb er 18 år. Efter køb fremsendes alene en oversigt over bestillinger. Denne er ikke en bekræftelse på handlen. Bekræftelsen følger separat når ordren ekspederes. Denne fremsendes på email. I de tilfælde, hvor ordremængden ikke accepteres, vil kunden blive kontaktet hurtigst muligt.Information om gældende love på området kan b.la. findes på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside, se link til sik.dk Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer og leveringssvigt. Erstatningsvarer med andet omslag i samme eller bedre kvalitet kan forekomme. Ligeledes kan mindre ændringer i sortimenterne kan forekomme.Der tages forbehold for udsolgte varer og ufremkommeligt vejr, ligesom der kan forekomme længere leveringstid i perioder.
 
2). Bestilling
Du kan købe direkte på salgsstederne uden at bestille på forhånd, du kan også vælge at forudbestiller og betale samt afhente på et salgssted. I udvalgte postnumre tilbydes levering af udvalgte varer. Se her afsnit xxx.
 
Aldersgrænse for køb af produkter på siden er 18 år og gyldigt Billed-ID, som pas eller kørekort, kan bedes fremvist ved afhentning eller modtagelse af varen. Efter køb fremsendes en oversigt over bestillinger på email. Denne er ikke en bekræftelse på handlen. Bekræftelsen følger separat når ordren ekspederes. Denne fremsendes ligeledes på email. I de tilfælde, hvor ordremængden ikke accepteres, vil kunden blive kontaktet hurtigst muligt.
 
3.) Priser, særlige tilbud og køb
Alle priser er i angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. 25% moms, men eks. eventuel transport. Se venligst punkt 9. Fyrværkeributikken.dk forbeholder sig ret til at begrænse antal købte enheder pr. kunde. Priserne er gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Outletprodukter kan ikke købes online. Leveringsomkostningerne udgør 300 kr. og er inklusiv moms. Ved køb over 1500 er der fri levering i udvalgte postnumre. For yderligere information om levering. Se venligst punkt 9.
 
4). Afhentning / click & collect
Du kan vælger at afhente dine produkter på de angivne steder under fanebladet ”salgssteder”. Når du bestiller produkter til afhentning skal du angive dato og det sted du ønsker at hente dine produkter.
 
Produkter, der er bestilt til afhentning, kan hentes mellem 11:00-21:00 / 27-29. december.
 
Bestiller du senest klokken 12:00 kan du afhente dit produkt samme dag.
 
Du kan bestille til afhentning til og med 29. December kl 21:00 til afhentning d. 29. December i tidsrummet kl 18:00-21:00.
 
Du kan købe direkte på salgsstederne helt frem til den 31. december kl 16:30 uden at forudbestille.
 
5). Forbehold for salg

Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, afgiftsændringer, leveringsforsinkelser og leveringssvigt. Erstatningsvarer med andet omslag i samme eller bedre kvalitet kan forekomme. Ligeledes kan mindre ændringer i sortimenterne forekomme. Der tages forbehold for udsolgte varer og ufremkommeligt vejr / force major, ligesom der kan forekomme længere leveringstid i perioder.
 
6). Betaling
Der kan betales kontant og med følgende betalingskort: Dankort, VISA Kort, MasterCard, Maestro og Visa Elektron. Der tillægges et mindre kortgebyr og afhænger af valg af betalingskort eksempelvis hvis der betales med et betalingskort, der er udstedt af en bank eller en betalingskortordning, der er beliggende uden for EU eller hvis der betaler med et firmakort. Gebyret afhænger af købsbeløbet. Kortgebyret fremgår af betalingssiden.
 
Kreditkortbetaling bliver trukket på din konto, når ordren er ekspederet og varerne er sendt til levering.
 
På fysiske salgssteder kan du, foruden betaling med de nævnte kort, også betale kontant – dog maksimalt op til 500 kroner.
 
7). Sikkerhed ved betaling
Ved betaling med kreditkort vil overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købs beløb ske i krypteret form. Herudover anvendes 3D-Secure hvor en engangskode, som kortholder får tilsendt via SMS, skal bruges til at gennemføre købet. Dit pengeinstitut tilknytter et mobilnummer til kortet ved oprettelse.
 
Dette sker med ePay og via en Nets godkendt og PCI-certificeret betalingsløsning. ePay betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen med Nets og Bambora (en af nordens største indløser af betalingskort). Ligeledes benyttes SSL-kryptering i kommunikationen mellem kunderne og serveren, hvor ePay er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om kundernes kreditkort. ePay er fuldt PCI-certificeret. Formålet med PCI-standarden er at have en fælles, international standard for, hvordan kreditkortdata skal håndteres. Standarden definerer en række krav til opbevaring, transmission og håndtering af kortdata – og til hvordan det skal kontrolleres, at kravene bliver overholdt.Der kan aldrig blive trukket mere end det beløb, du har accepteret ved din bestilling.
 
Retsligt er du stillet således, at du kan få penge tilbage hvis:
 
 • Varen ikke leveres
 • Du benytter dig af din fortrydelsesret – se venligst afsnit 14 nedenfor.

Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb behandles ihh. til gældende dansk ret. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder e-mail og varedata, som vedrører dig. Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og bliver ikke videregivet til tredjepart. Se evt. fyrværkeributikkens cookie politik her.

8). Reklamation

Du har 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen, dog skal du reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret en mangel. Hvis du ønsker at benytte din ret til reklamation, bedes du altid oplyse ordrenummer, produkttype og en kort beskrivelse af fejlen.
 
9). Levering

Det er muligt at bestille levering til følgende postnumre i Danmark:
 

1000 til 2991 & 4000 til 4200,

Du får adgang levering ved at indtaste dit postnummer under checkout i kurven eller under indtastning af kundeinformation i kassen. Er postnummeret omfattet af af leveringszonen vil du kunne vælge levering

Produkter der ikke er omfattet af kategorien “Fyrværkeri til levering” vil ikke blive leveret. Hvis du har tilføjet produkter vi ikke kan levere bliver du kontaktet.

Vi leverer ikke i andre postnumre end ovenstående (Og kun til brofaste øer og lokationer). Vi leverer ikke til Grønland eller Færøerne. Fyrværkeri transporteres i henhold til den Europæisk Konvention om International Transport af Farligt Gods (ADR Konventionen) Europæisk Konvention om International Transport af Farligt Gods.

Det er et krav, at køber er til stede på leveringstidspunktet. I henhold til lovgivningen kan fyrværkeri kun udleveres til personer over 18 år. Gyldigt billed-ID, som pas eller kørekort, skal kunne fremvises. Ved ordrer, der leveres vil levering være en hoveddørslevering, hvor varerne overdrages til dig ved din hoveddør (uanset etage). Det er muligt at få leveret varerne til fakturaadressen.

10). Leveringstid
Efter ordren er modtaget bliver du telefonisk kontaktet med henblik på at aftale leveringen. Vi leverer indenfor 1-4 hverdage – se tider og dater nedenfor.
 
Bemærk: Der leveres ikke varer den 30 samt 31. december.
 
Sidste frist til bestilling af leveringsfyrværkeri er 28 december kl 13:00 – Dette fyrværkeri leveres den 29. december 2021.
 

Leveringstider og datoer:

 • Ordrer modtaget 18-24. December ekspederes løbende og senest d. 27 december.
 • Bestillinger modtaget 25. og 26. december leveres d. 28 december og bestillinger modtaget den 27. og 28. december (inden 12:00) leveres den 29. december.
 • Sidste frist til bestilling af fyrværkeri til levering er 28 december kl 12:00 – Dette fyrværkeri leveres den 29. december 2021.

(Bemærk at salgsstederne er åbne til og med kl 16:30 den 31. december og at du kan købe direkte på salgsstederne uden forudbestilling)

Du får en påmindelse og et tidsinterval for din levering på dagen eller dagen før den forestående levering. Påmindelsen kommer på mail eller SMS.

Du får et opkald fra den chauffør, der leverer din bestilling, cirka 8-12 timer før bestillingen ankommer.

Mulige tidspunkter for levering:
 
 • Formiddag inden kl. 13
 • Eftermiddag ml. kl. 13 til 17
 • Aften efter kl. 17
11). Modtagelse af produkterne
Ved modtages dine produkter, skal du kontrollere leveringen for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekter, skal du kvittere på fragtbrevet – med forbehold for eventuelle skader på indhold. Alle transportskader skal meddelelses straks. Senest indenfor 3 hverdage. Hvis du ikke ønsker at modtage varen skal du kontakte kundeservice på mail og meddele at du ikke ønsker at modtage varen samt årsagen.
 
12). Leveringsomkostninger
Ved køb over Kr. 1500,00 kr. er leveringen gratis til de nævnte postnumre. Levering koster 300 kroner ved køb under 1500,00 kr.
 
13). Forgæves levering
 og returnering
Ved forgæves forsøg på levering samt annullering af ordren på eller senere end leveringstidspunktet pålægges et gebyr svarende til håndteringsomkostningerne. Ved senere levering pålægges et gebyr på Kr. 300 pr. Leveringsforsøg.
 
Herudover gælder følgende termer:
 • Returnering af fyrværkeri koster 850 kroner.
 • Afhentning af varerne sker først, når betaling for afhentning er gennemført
 • Varerne skal returneres i ubrudt emballage.
14). Returret og returnering
Ved onlinekøb er returretten 14 dage fra leveringstidspunktet. Du får tilbagebetale hele det beløb, inklusiv evt. forsendelsesomkostninger til levering. Som kunde hæfter du selv for omkostningerne ved returnering af varen. Fyrværkeributikken kan hjælpe med at arrangerer returnering. Omkostningen til returnering af fyrværkeri koster 850 kroner. Afhentning af varerne sker først, når betaling for afhentning er gennemført. Varerne skal returneres i ubrudt emballage.
 
Fyrværkeri skal transporteres i henhold til den Europæisk Konvention om International Transport af Farligt Gods (ADR Konventionen) Europæisk Konvention om International Transport af Farligt Gods. Som kunde skal du søger for at overholde ADR konventionens regler. Blandt andet skal der dokumenteres en sikkerhedsrådgiver i forbindelse med transport af farlig gods. Alle returforsendelser skal overholde, den til enhver tid gældende returprocedure, som udleveres efter anmodning.Ved returnering skal varen være i samme stand som ved modtagelsen. Varen skal returneres i original og intakt emballage. Hvis emballagen mangler kan varen ikke transporteres. Varerne må ikke have været taget i brug. Bemærk: fyrværkeri skal transporteres på særlige vilkår. Det er ulovligt og farligt, at tilbagesende fyrværkeri som almindelige forsendelse. Returneringen skal ske til: Kalkbrænderiløbskaj 8, 2100 København Ø.
 
15). Værneting
Købs og leveringsbetingelser er underkastet dansk ret og enhver tvist mellem køberen og sælger der ikke kan løses i mindelighed, i anledning af køberens køb skal afgøres ved retten i København.
—————————————————
 
1B). B2B salg / Erhvervskøb
Ønsker du at købe produkter med henblik på videresalg – henviser vi gerne til vores leverandører ved henvendelse.
 
2B). For erhvervssalg gælder sælgers almindelige salgs og leveringsbetingelser for engros.
Disse betingelser udleveres ved henvendelse.
 
3B). Returret
Returret skal aftales skriftligt på forhånd.
 
4B). Reklamation og mangler
Ved levering skal køber straks, og senest inden 3 dage fra varens modtagelse, foretage en sådan undersøgelse af det solgte. Hvis køber vil påberåbe sig en mangel, skal køber straks efter mangler er eller burde være opdaget give sælger meddelelse herom med angivelse af, hvori manglen består. Såfremt køber har eller burde have opdaget manglen, og køber ikke reklamerer som anført, kan køber ikke senere gøre manglen gældende.Sælger vælger hvordan eventuelle mangler ved det solgte bliver afhjulpet. Herunder omleveret eller købssummen for det solgte vil blive krediteret køber. Har køber ikke indenfor 5 dage efter leveringsdatoen påberåbt sig en mangel overfor sælger, kan køber ikke senere gøre den gældende.Forandring af eller indgreb i det solgte uden sælgers samtykke fratager sælger for ethvert ansvar og enhver forpligtigelse. Der ydes ikke nogle former for garanti på købte vare eller leverede ydelser.
 
5B). Priser ved B2B
Forbehold for udsolgte produkter, forkerte priser, tryk og tastefejl. Uanset om det fremgår direkte af hjemmesiden eller ej, er nogle priser “tilbudspriser”. Disse priser er alene rettet mod slutbrugeren, og fyrværkeributikken forbeholder sig retten, at begrænse antallet af købte enheder til den angivne pris. Som udgangspunkt er der ikke begrænsning i mængden, men alene mængden, der kan købes til den givne pris.
 
6B). Forbehold for videresalg
Fyrværkeributikken.dk er ikke ansvarlig for eventuelle købers salg til tredjemand.
 
7B). Ansvarsbegrænsning ved B2B
Et erstatningskrav overfor sælger kan ikke overstige fakturabeløbet for den solgte genstand.
 
8B). Ejendomsforbehold ved B2B
Sælger forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer indtil hele købesummen inklusive leveringsomkostninger samt eventuelle renter og omkostninger er betalt fuldt ud. Køber forpligter sig til at holde leverancen forsikret og skadefri indtil hele købesummen er lagt.
 
Opdateret d. 25. November 2021.